Contact

BonteHond / KIDD
Stadhuisplein 2 
1315 HT Almere 

t. 036 5336311 
e. kidd@bontehond.net

Organisatie

Jephta Hermelink
projectleiding en programma's

Marieke Breed 
productieleiding 

Sandy Pieterse 
educatie en verkoop

Anne Wiersma 
redactie en communicatie

Meedoen KIDD

Ook mee doen aan KIDD? Dat kan! Door deelname aan KIDD doe je als school mee aan Cultuureducatie met Kwaliteit. Een landelijke regeling van het Fonds Cultuurparticipatie dat als doel heeft cultuureducatie een vaste plek te geven in het onderwijs. Alleen Almeerse scholen kunnen mee doen aan KIDD. Als school stap je vanaf september in en doe je mee met alle leerjaren. 

Wil jij kunst- en cultuuronderwijs bij jou op school een impuls geven? Neem dan contact met ons op en vraag naar Sandy Pieterse. Wij gaan graag met jullie in gesprek. 

Neem voor meer informatie over het programma contact op met projectleider Jephta Hermelink. 

 

Kosten KIDD

KIDD is een programma voor de hele school. Deelname kost voor schooljaar 2017-2018 €9,50 per leerling en kan worden betaalt uit het cultuurbudget van Collage Almere. Hiervoor ontvang je: een samenhangend en gevarieerd lesprogramma - toegang tot de digitale lesomgeving met lessen en een portfolio - trainingen voor het docententeam - kunstenaars in de klas - excursies naar voorstellingen of culturele instellingen. 

MEEDOEN KIDD+

KIDD+ is de leerlijn voor het voortgezet onderwijs en speciaal ontwikkeld voor leerlingen van het VMBO. Het is een beroepsvoorbereidend programma waarbij leerlingen werken op locatie en alle facetten van de Almeerse culturele sector leren kennen. Zowel voor als achter de schermen. Geinteresseerd in deze actieve masterclasses voor jouw school of klas? Neem dan contact met ons op. Het programma is op aanvraag beschikbaar.