27 september 2022

schrijf je in! Musical ToolKIDD

Musical ToolKIDD 

Jaarlijks maakt bijna iedere groep 8 in Nederland een musical als afscheid van de basisschool een echte traditie. Ieder jaar hetzelfde script uit de kast trekken is niet meer van deze tijd, maar hoe maak je nu zelf een mooie voorstelling met de leerlingen?

In de training leer je om als leerkracht zelf een musical/voorstelling te maken samen met de leerlingen van de klas. Zo wordt het echt een unieke en persoonlijke afsluiting van hun basisschooltijd. Maar ook voor een mooie presentatie of een eindejaar afsluiting voor andere leerjaren is deze training heel goed geschikt.

Training

In de Musical-ToolKIDD, Stilzitten Verboden! voor leerkrachten nemen we je via een digitaal handboek mee in het proces van het maken van een eigen musical/voorstelling (nieuwe stijl) met je klas. Deze training is gericht op het vergroten van de eigen vaardigheden, met een vertaalslag naar de eigen klassensituatie. Hoe begin je? Welke disciplines komen er allemaal bij kijken en hoe wordt dat één geheel?

Er zijn 3 bijeenkomsten gepland en één online vragenuurtje. We nemen je mee door de verschillende fases van het maakproces van een voorstelling ondersteund door het interactieve werkboek vol met theorie, inspirerende video’s, hulp van experts, praktische opdrachten (voor jezelf en je leerlingen). Zo stomen we je klaar om zelf aan de slag te gaan.Meer nieuws